• Čo hovorí Hubenka?

          • Do prvej epizódy školského podcastu prijala pozvania školská psychologička Mgr. Natália Juríková. Rozprávali sme sa o psychickom zdraví, integrácii, inklúzii a školskej psychológii. Podcast Čo hovorí Hubenka? vychádza každé tri týždne.

          • Vianočná akadémia 2023

          • Predvianočný čas sme si dňa 19.12. spríjemnili Vianočnou akadémiu, ktorá sa niesla v duchu témy „Hubenka má talent". Celú akadémiu mali pod palcom študenti septimy.

            Naši žiaci potešili divákov rôznymi vystúpeniami – speváckymi, tanečnými i divadelnými. O celkovom víťazovi programu „Hubenka má talent" rozhodli hlasujúci na Instagrame. Uhádnete, kto bol celkovým víťazom?

            Všetkým účinkujúcim ďakujeme za krásne vystúpenia a už teraz sa tešíme na budúcoročnú Vianočnú akadémiu!

          • Školské kolo Olympiády ľudských práv

          • Dňa 4. 12. 2023 sa na našom gymnáziu uskutočnil XXVI.ročník školského kola Olympiády ľudských práv s počtom žiakov 14. Všetci účastníci dokázali svoje odborné argumentačné schopnosti na vybranú tému prezenčnou forrmou pred trojčlennou komisiou, súčasťou ktorej bola aj Mgr. Radka Vicenová, PhD. zo SNSĽP. Víťaz súťaže bude našu školu reprezentovať na krajskom kole, ktoré sa uskutoční dňa 8. 2. 2024.

            Výsledky súťaže školského kola XXVI. ročníka OĽP

             

             1.miesto–Adam Hrdý, IV.BA

             2. miesto–Kristian Richard Rischer, kvarta
             3. miesto–Adela Ďurišová, I.A


             Víťazom blahoželáme a všetkým ďakujeme za účasť.